Om os

Bag om facaden

Historien bag Telecomsteel

Hos TelecomSteel A/S har vi mere end 20 års erfaring med telebranchen – både som producenter af stål og montage af teleudstyr i master, skorstene, på hustage mm. Ledelsen består af Jesper Madsen og Anders Pedersen, som begge startede deres karrierer som telemontører i 1997 og har arbejdet med telebranchen lige siden.

I dag arbejder vi med telebranchen via Fredericia Smede & Maskinfabrik, hvor vi bidrager med løsninger, producerer stål og designer nye produkter. Vores værksted er en stærk samarbejdspartner til telebranchen bestående af kompetente fagspecialister og en fleksibel maskinpark. 

Telebranchen kan til tider være meget impulsiv, hvilket betyder, at vi hos TelecomSteel har tilpasset os markedets behov.

Vi er meget servicemindede og omstillingsparate – og vi er altid klar til at løse specialopgaver. Vi er stærke på korte leveringstider, hurtig omstilling og lagerføring af standardprodukter.

Daglig drift​

I dag arbejder vi med telebranchen via Fredericia Smede & Maskinfabrik, hvor vi bidrager med løsninger, producerer stål og designer nye produkter. Telebranchen kan til tider være meget impulsiv, hvilket betyder at vi hos TelecomSteel har tilpasset os markedet.

Vi er meget serviceorienteret og bestræber os på at arbejde med korte leveringstider, hurtig omstilling og lagerføring af produkter.

Ledelsen

Anders Pedersen
Jesper Madsen
Billede kommer snart
Billede kommer snart

Medarbejdere

Billede kommer snart
Billede kommer snart
Billede kommer snart
Billede kommer snart

Vores webshop anvender cookies. Fortsætter du på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.  Læs mere