Om os

Bag om facaden

Læs mere om hvem vi er og hvad vi står for.

Historien bag Telecomsteel

Hos TelecomSteel A/S har vi mere end 20 års erfaring med telebranchen – både som producenter af stål og montage af teleudstyr i master, skorstene, på hustage mm. Ledelsen består af Jesper Madsen og Anders Pedersen, som begge startede deres karrierer som telemontører i 1997 og har arbejdet med telebranchen lige siden.

I dag arbejder vi med telebranchen via Fredericia Smede & Maskinfabrik, hvor vi bidrager med løsninger, producerer stål og designer nye produkter. Vores værksted er en stærk samarbejdspartner til telebranchen bestående af kompetente fagspecialister og en fleksibel maskinpark. 

Telebranchen kan til tider være meget impulsiv, hvilket betyder, at vi hos TelecomSteel har tilpasset os markedets behov.

Vi er meget servicemindede og omstillingsparate – og vi er altid klar til at løse specialopgaver. Vi er stærke på korte leveringstider, hurtig omstilling og lagerføring af standardprodukter.

Daglig drift​

I dag arbejder vi med telebranchen via Fredericia Smede & Maskinfabrik, hvor vi bidrager med løsninger, producerer stål og designer nye produkter. Telebranchen kan til tider være meget impulsiv, hvilket betyder at vi hos TelecomSteel har tilpasset os markedet.

Vi er meget serviceorienteret og bestræber os på at arbejde med korte leveringstider, hurtig omstilling og lagerføring af produkter.

Hvem er vi?

Anders Pedersen

Jesper Madsen

Martin Hansen

Rita Pedersen

Sabina Moeslund

Lasse Vistrup

Simon Pedersen

Micky Andersen-Skovsgaard

Pawel Hawrylkiewicz

Jonas Kirkegaard

Jan Schack

Dariusz Rak

Peter Andersen

Per Dahl Pedersen

Martin Olafsen

Michael Nielsen

Vores webshop anvender cookies. Fortsætter du på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.  Læs mere